Hoefkens (Standard) na match tegen Club Brugge: “Het geloof moet omhoog”

Hoefkens (Standard) na match tegen Club Brugge: “Het geloof moet omhoog”

03-12-2023 22:27
3

Carl Hoefkens, de hoofdtrainer van Standard blikt terug op de 2-0 verliespartij tegen Club Brugge. De voormalige hoofdtrainer van Blauw-Zwart is niet ontevreden over de match. Hoefkens zag verbeterpunten, maar vond dat De Rouches goed voor de dag kwamen.

Hoefkens ziet een groot verschil tussen Standard op Sclessin en Standard op verplaatsing. “Thuis kunnen we heel veel en ook verplaatsing hebben we al veel stappen gezet. De volgende stap is om dat ook bij de grote ploegen te doen. Ik kan tevreden zijn over veel dingen vandaag, alleen moet het geloof omhoog”, citeert Sporza Hoefkens.

Hoefkens vertelt verder over de redenen waarom het geloof van Standard niet hoog genoeg is. “Er zijn redenen zoals jong zijn, dat niet alles mee zit en dat het op details aankomt. Dat zijn excuses die voor mij niet heel lang van toepassing zijn”, aldus Hoefkens.

Hoefkens deelt zijn conclusie na de match tussen Standard en Club Brugge. “De conclusie voor mij is dat ik niet ontevreden ben over onze match. We hebben hier goede dingen laten zien en ik ga vanavond naar huis met een gevoel dat hier meer in zou kunnen zitten”, besluit Hoefkens.