Genk laat El Khannouss niet zomaar gaan: Zal een serieus bedrag moeten zijn

Genk laat El Khannouss niet zomaar gaan: "Zal een serieus bedrag moeten zijn"

04-12-2023 20:45
10

KRC Genk dreigt komende zomer alweer enkele belangrijke pionnen te zien vertrekken. Eentje daarvan is Bilal El Khannouss, die klaar lijkt voor een nieuwe stap hogerop. Hij moet Genk ook de absolute jackpot gaan opleveren.

El Khannouss gaf al aan dat hij uitkijkt naar de volgende stap en bij Genk wil men ook meewerken aan een transfer. Maar niet voor zomaar eender welke prijs. "Voor onze club kan die transfer enkel doorgaan aan de juiste prijs", geeft Dimitri De Condé aan bij Het Laatste Nieuws.

Volgens de krant moet El Khannouss minstens vijftien miljoen euro gaan opleveren en is de kans groot dat Genk een nieuw recordbedrag verlangt. Dat staat momenteel op naam van Sander Berge, die de club 23 miljoen euro opleverde.

"Clubs zullen met een serieus bedrag moeten afkomen en dat is ook beter voor hemzelf", gaat De Condé verder. "Als ze je als opportuniteit halen, word je veel minder serieus genomen en dat wens ik hem niet toe", aldus de Head of Football van Genk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.