Antwerp-pion wil vertrekken: Wil niet in deze situatie zitten

Antwerp-pion wil vertrekken: "Wil niet in deze situatie zitten"

01-12-2023 09:31
2


Royal Antwerp FC kende de voorbije jaren enkele goede transfers, maar niet elke nieuweling wist zich door te zetten. Yassine Ben Hamed is er daar één van. Hij aast nu op een vertrek.

De Algerijnse linksachter werd in de zomer van 2021 weggehaald bij het tweede elftal van Lille OSC, maar wist er zich niet door te zetten. Hij speelde slechts één keer voor het A-elftal van Antwerp en heeft het vizier nu gericht op een andere club.

In een gesprek met Foot Mercato bevestigt Ben Hamed dat hij uitkijkt naar een nieuwe uitdaging. "Ik hoop dat Royal Antwerp deze winter een transfer zal goedkeuren, want ik heb er niet om gevraagd om momenteel in deze situatie te verkeren", gaf hij aan.

Volgens de Franse bron is Antwerp ook bereid om Ben Hamed, die bij de club nog een contract tot medio 2025 heeft, transfervrij te laten gaan. De linksachter heeft ook een voorkeur voor zijn nieuwe club. "Ik ben voorstander van een terugkeer naar Frankrijk, maar ik ben echt klaar om voor een goed project te gaan", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.