Blessin voor Toulouse – Union: “Toulouse is ons niveau, must-winwedstrijd”

Blessin voor Toulouse – Union: “Toulouse is ons niveau, must-winwedstrijd”

29-11-2023 23:59
1

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op de Europa League-match tegen Toulouse FC. Blessin geeft aan dat hij met Union wil overwinteren in de Europa League, tegen Toulouse is een must-win-match geeft Blessin aan.

Blessin geeft aan dat het makkelijk is om te zeggen dat Union slechts geniet van het Europese avontuur, volgens de hoofdtrainer wil Union doorstoten. “Morgen lijkt mij een goede dag om drie punten te pakken. Toulouse is ons niveau. Het is meer een must win-wedstrijd dan de vorige in deze Europa League-campagne. Dus er zit wel wat meer druk op deze wedstrijd ja, omdat het meer van moeten is. Soms is dat gewoon goed. En ik leg mezelf trouwens elke wedstrijd druk op”, citeert Het Nieuwsblad Blessin.

Union staat op de derde plaats, die recht geeft op de Conference League. In de laatste match wacht er een match tegen Liverpool. Dit maakt een resultaat tegen Toulouse des te belangrijker. “We moeten zelf ons huiswerk doen en winnen tegen Toulouse. Daarvoor zal onze eerste helft beter moeten. Die liep al te vaak minder goed. Het is nog steeds een proces natuurlijk, we proberen eruit te leren. Soms hebben we geluk gehad dat we niet meer tegengoals incasseerden in de eerste helft, waardoor we nog terug konden komen in de tweede helft. Een werkpunt”, besluit Blessin.

Union staat op dit moment op de derde plaats in Groep E van de Europa League. Na vier wedstrijden heeft Union vier punten behaald. Toulouse staat op de tweede plaats met zeven punten uit vier matchen. LASK Linz staat vierde met drie punten uit vier matchen. Liverpool gaat aan kop met negen punten uit vier matchen.