Vanhaezebrouck met flink wat “onzekeren” bij Gent: “Als je een kleine groep hebt”

Vanhaezebrouck met flink wat “onzekeren” bij Gent: “Als je een kleine groep hebt”

29-11-2023 21:32

Hein Vanhaezebrouck geeft een update over zijn selectie bij KAA Gent voor de Conference League-match tegen Zorya Luhansk. De Buffalo’s nemen het tegen Zorya Luhansk op in de KAA Gent Arena, Vanhaezebrouck heeft aardig wat “onzekeren” binnen de selectie.

Aanvoerder Sven Kums en Julien De Sart trainden niet mee bij Gent. Vanhaezebrouck wordt gevraagd of zij out zijn voor de match tegen Luhansk. “Afwachten, zij zijn onzeker, ook Matisse Samoise en Matias Fernandez-Pardo zijn uitgestapt. We zitten met heel wat onzekeren, we gaan zien of wij die morgen kunnen recupereren of niet”, deelt Vanhaezebrouck via de officiële kanalen.

Vanhaezebrouck legt uit waar de spelers precies last van hebben bij Gent. Volgens Vanhaezebrouck is er geen sprake van een hele lijst aan afwezigen. “Sven heeft wat last, Julien is ziek, dus allemaal maar afwachten hoe ze morgen gaan reageren. Het is geen hele lijst, maar als je een kleine groep hebt, dan als je er één hebt dan voelt dat als twee of als drie”, aldus Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck geeft aan dat er voor Gent geen probleem zou zijn wanneer de selectie breder was. “Anders als je vier afwezigen hebt, zoiets dan is dat de normaalste zaak van de wereld. We gaan naar de winterperiode dus zieken, die zie je al vaker passeren”, besluit Vanhaezebrouck.