Jutgla na Leuven – Club Brugge: “Dat goeie voetbal zal echt wel volgen”

Jutgla na Leuven – Club Brugge: “Dat goeie voetbal zal echt wel volgen”

27-11-2023 19:10 Laatste update: 19:14
6

Ferran Jutgla, de spits van Club Brugge, maakte een prachtig doelpunt tegen OH Leuven. Het was het enige doelpunt van de match en Blauw-Zwart won hierdoor met 1-0 in Leuven. Jutgla vertelt dat het goede voetbal van Club Brugge gaat volgen.

Jutgla zag Club Brugge drie belangrijke punten pakken tegen Leuven, de spits vertelt dat winnen het enige is dat telt. “'El mister' ( de coach Ronny Deila, red. ) praat veel over tactiek en probeert er alles aan te doen om ons zo veel mogelijk op onze sterktes uit te spelen”, citeert Het Nieuwsblad Jutgla.

Jutgla wordt vervolgens geconfronteerd met het gegeven dat Club Brugge nog geen geweldig spel op de mat legt. “Dat we nog niet ons allerbeste voetbal brengen? Zoals ik al zei: er staat ook een tegenstander op het veld. Maar volgens mij zijn we op de goeie weg. Deze overwinning geeft ons vertrouwen en moet ons helpen om nog beter te gaan spelen. Dat goeie voetbal zal echt wel volgen”, besluit Jutgla.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.