'Anderlecht heeft eerste aanwinst beet, Goto traint al mee met Brusselaars'

'Anderlecht heeft eerste aanwinst beet, Goto traint al mee met Brusselaars'

26-11-2023 15:58 Laatste update: 16:04
8

Officieel is de wintertransfperiode nog niet begonnen, maar bij RSC Anderlecht mocht men al een eerste nieuwe aanwinst verwelkomen. Keisuke Goto, die inmiddels al in ons land is.

De achttienjarige Japanse spits werd recent nog gelinkt aan RSC Anderlecht en lijkt binnenkort ook zijn handtekening te gaan zetten onder een contract bij de Brusselaars. Het Nieuwsblad weet dat Goto inmiddels al in ons land is en al meetraint met de Brusselaars.

De spits die 1.91 meter meet komt over van de Japanse club Jubilo Iwata, waar Goto al 32 keer voor uitkwam en er zeven keer voor wist te scoren. Goto kon uit kiezen uit enkele andere ploegen, maar heeft uiteindelijk toch voor Anderlecht gekozen.

Bij de Brusselaars zal hij aanvankelijk minuten krijgen bij de RSCA Futures en de concurrentie moeten aangaan met Robbie Ure. Als hij kan overtuigen, zal hij ook kansen krijgen bij de A-ploeg van paars-wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.