Ngoy (Standard) na overwinning tegen Genk: We hadden deze overwinning nodig

Ngoy (Standard) na overwinning tegen Genk: "We hadden deze overwinning nodig"

26-11-2023 14:49

Standard wist zaterdag te winnen met 1-0 van KRC Genk in de Jupiler Pro League. Na afloop was Nathan Ngoy erg blij met de drie punten en de prestatie van zijn maatje Lucas Noubi.

Ngoy was na afloop fier op zijn maatje Lucas Noubi. De 18-jarige mocht voor het eerst starten onder Hoefkens bij Standard en stond er meteen. "Ik ben fier op Lucas", zegt Ngoy in Het Nieuwsblad. "Het is niet simpel om er meteen te staan in een match als deze. Hij heeft bewezen dat hij een krak is", voegt Ngoy toe.

Bij Standard wouden de spelers iets goedmaken na de nederlaag op Antwerp. "We hadden deze overwinning nodig om uit de negatieve spiraal te geraken. Als ploeg hebben we een heel solide prestatie afgeleverd", zegt de verdediger.

Standard pakt zo nog eens de volle buit na een eerdere 1 op 9. In de Jupiler Pro League staan de Rouches na vijftien speeldagen op de achtste plek met 20 punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.