Puzzelwerk bij Anderlecht, Hazard valt uit voor partij tegen RWDM

Puzzelwerk bij Anderlecht, Hazard valt uit voor partij tegen RWDM

26-11-2023 11:29 Laatste update: 11:35
17

RSC Anderlecht en RWDM hebben beiden een broertje Hazard in de kern zitten. Maar zij zullen beiden niet in actie komen voor hun ploeg.

In de Brusselse derby was Kylian Hazard al zeker afwezig door een blessure, maar ook Thorgan Hazard komt zondag niet in actie. Anderlecht meldt op de officiële kanalen dat de middenvelder door een lichte blessure niet werd opgenomen in de selectie. Ook Louis Patris zit niet in de selectie.

Ook tweede doelman Maxime Dupé is er om persoonlijke redenen niet bij en zit niet in de selecte voor de Brusselse derby tegen RWDM. Eden Hazard gaat naar verluidt ook aanwezig zijn, maar zal geen enkele van zijn broers dus in actie zien komen.

RSC Anderlecht staat momenteel op een tweede plek in de stand en telt zes punten achterstand op leider Union. RWDM staat tiende met een voorsprong van drie punten op KAS Eupen, de nummer dertien in de stand.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.