Courtois: ''Door de blessure ben ik alles uit een ander perspectief gaan zien''

Courtois: ''Door de blessure ben ik alles uit een ander perspectief gaan zien''

23-11-2023 07:15 Laatste update: 08:02
13

Thibaut Courtois gaat momenteel door een moeilijke periode in zijn voetbalcarrière. De keeper herstelt van een gescheurde kruisband en het zal nog enige tijd duren voordat de Real Madrid-keeper weer op het veld staat. Toch ziet Courtois ook voordelen in de levensstijl die hij daardoor heeft aangenomen.

Courtois heeft nu tijd voor andere dingen. ''Ik heb nu meer tijd om te trainen en ik kan ook meer tijd vrijmaken om bij mijn kinderen te zijn en bij Mishel'', vertelde Courtois aan Het Nieuwsblad over de tijd die hij besteedt aan training en zijn gezin.

Courtois heeft enkele nevenactiviteiten gepland. ''Door de blessure ben ik alles uit een ander perspectief gaan zien. Ik hou van voetbal en ik mis het, maar er zijn ook andere dingen waar ik van hou en die ik wil doen. Dit jaar ga ik een master sportmanagement volgen. We hebben ook enkele bedrijven'', aldus Courtois.

De voormalige doelman van KRC Genk heeft in totaal 102 interlands gespeeld voor de Rode Duivels en speelde zijn laatste interland tegen Oostenrijk op 17 juni. Daarna raakte Courtois in conflict met bondscoach Domenico Tedesco en ontstond de beruchte aanvoerderskwestie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.