Messi woest op jonge Uruguayanen: ''Ik zeg liever niet wat ik nu denk''

Messi woest op jonge Uruguayanen: ''Ik zeg liever niet wat ik nu denk''

17 november - 10:30 Laatste update: 10:40
6

Lionel Messi verloor donderdagnacht met Argentinië voor eigen publiek van Uruguay (0-2). De gemoederen liepen hoog op tijdens het WK-kwalificatieduel. Vooral Paris Saint-Germain-middenvelder Manuel Ugarte is na afloop de kop van jut bij Messi.

Ugarte zou zich respectloos hebben gedragen, vooral tegenover 'Messi-bodyguard' Rodrigo de Paul. De middenvelder van PSG maakte nogal vreemde gebaren in het veld in de richting van De Paul. De Argentijn was daar niet van gediend en liet dat weten ook, waardoor het er even heet aan toe ging.

 

Na de wedstrijd reageerde Messi tegenover Telemundo Sports. "Ik zeg liever niet wat ik nu denk. De jongere spelers moeten de ouderen leren respecteren. Deze wedstrijden zijn altijd intens, maar respectvol, dat moeten ze leren", sprak Messi gefrustreerd.

Voor wereldkampioen Argentinië was het de eerste nederlaag sinds het WK in Qatar. Tevens zorgde de treffers aan Uruguayaanse kant van Ronald Araújo en Darwin Núñez pas voor de vijfde thuisnederlaag in 66 jaar in de WK-kwalificatie voor de Argentijnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.