Vandewalle: 'Een onnodige CL-uitsluiting en een pijnlijke voor Antwerp'

Vandewalle: 'Een onnodige CL-uitsluiting en een pijnlijke voor Antwerp'

08-11-2023 15:40
4

Royal Antwerp FC slaagde er niet in om punten te pakken tegen FC Porto. Europees overwinteren kan theoretisch nog, maar dan wel middels een groot wonder. Analist Ludo Vandewalle schreef over de nederlaag van The Great Old.

Antwerp had evengoed met punten uit de strijd kunnen komen. 'Een onnodige uitsluiting en een pijnlijke want Antwerp kreeg ruimte in de slotfase, uitgedrukt in die levensgrote kans voor Arbnor Muja in de laatste minuut', vatte Vandewalle het resultaat van de match samen in Het Belang van Limburg.

De analist zette vraagtekens bij de keuzes van trainer Mark van Bommel. 'Ten tweede: zelfs op dit hoogst mogelijke podium voor clubs spaarde trainer Mark van Bommel in Porto spelers voor de Belgische competitie. De jongeren die mochten meespelen - Senne Lammens, Zeno Van den Bosch en George Ilenikhena - deden het zeker niet slecht maar het betreft hier de Champions League, de belangrijkste clubcompetitie ter wereld', schreef Vandewalle.

'Deze CL-campagne is nog niet gedaan maar we denken dat Antwerp deze Champions League-campagne graag snel wil vergeten', aldus Vandewalle.