STVV laat zich in het slot ringeloren tegen Eupen en speelt gelijk

03-11-2023 22:37

STVV is er niet in geslaagd om een driepunter te sprokkelen tegen KAS Eupen. Het leek lang op weg naar een overwinning, maar slikte in het slot nog een tegendoelpunt: 1-1.

STVV is één van de revelaties in de competitie dit seizoen en kon dat ook tonen tegen KAS Eupen. De bezoekers gaven al aan te verdedigen tegen de Limburgers en kwamen die belofte ook na. Een dubbele muur van de Panda's tegen de Kanaries, maar die muur kon een doelpunt voor STVV niet voorkomen.

Na een voorzet van Hashioka viel de bal via Eupen-verdediger Paeshuyse in doel en kwam STVV na twintig minuten voetballen op voorsprong. Eupen kwam er helemaal niet aan te pas en wist amper tot niets te creëren qua doelgevaar.

Die tweede helft zorgde niet voor een ander spelbeeld, maar veel van hetzelfde. Balbezit voor STVV, de (kleine) kansen ook. Er viel uiteindelijk ook nog een doelpunt. Niet door STVV, wel door Eupen. In het absolute slot werd het uiteindelijk nog 1-1.