Ik heb spijt van mijn beslissing om Club Brugge te verlaten

"Ik heb spijt van mijn beslissing om Club Brugge te verlaten"

02-11-2023 23:23
21

Obbi Oularé werd als jonge voetballer een grote toekomst voorspeld, maar speelt inmiddels op 27-jarige leeftijd 'slechts' bij Lierse SK. De aanvaller heeft ook al heel wat clubs op zijn CV staan en heeft wel wat spijt van enkele transfers.

Oularé brak door bij Club Brugge en zag dat beloond worden met een transfer richting Engeland. Hij heeft nu echter spijt van de beslissing om Blauw-Zwart te verlaten."Als ik één ding zou mogen veranderen, dan mijn transfer van Club Brugge naar Watford", zegt hij bij Sporza.

"Op het moment van mijn beslissing was ik all over the place. Tijdens mijn eerste training kende de coach mijn naam niet eens ... Vervolgens speelt Club kampioen. Maar ach, je weet op voorhand niet hoe een keuze uitdraait", aldus de aanvaller.

Op negentienjarige leeftijd trok hij richting Watford, waar hij zich nooit helemaal wist door te zetten. Hij speelde uiteindelijk nog voor Zulte Waregem, Willem II, Royal Antwerp FC, Standard, Barnsley en RWDM. Mede door blessures werd dat nooit echter een groot succes.