Rangers-legende Souness niet overtuigd van Clement: Lampard had streepje voor

Rangers-legende Souness niet overtuigd van Clement: "Lampard had streepje voor"

27-10-2023 12:02
3

Philippe Clement is nog ongeslagen in zijn eerste twee wedstrijden als kersvers coach van het Schotse Rangers FC, toch lijkt Graeme Souness niet helemaal overtuigd te zijn. De Rangers-legende had blijkbaar liever Frank Lampard aan het roer gezien bij The Gers.

Donderdagavond speelde het Rangers FC van Philippe Clement in en tegen het Sparta Praag van Brian Priske. De wedstrijd in de groepsfase van de Europa League eindigde met een 0-0 brilscore. Op zich geen slecht resultaat voor Clement, dat zo vier punten heeft na drie wedstrijden in de Europa League groepsfase. Toch klinkt er al wat twijfel bij Souness.

De Rangers-legende had liever Frank Lampard aan het roer gezien bij Rangers zo blijkt. "Er waren twee uitstekende kandidaten: Frank en Philippe", citeert The Daily Record Souness. "Het besluit lag niet bij mij, maar voor mij had Frank een streepje voor", klinkt het.

Ondanks dat Clement voor het geld had kunnen kiezen door op aanbiedingen uit Saudi-Arabië in te gaan, is net dat een argument waarom Souness voor Lampard zou gekozen hebben. "Frank heeft het geld niet meer nodig, hij wil gewoon een succesvolle manager zijn. Hij was enthousiast over de club hier", voegt Souness toe.