El Khannouss na nieuw gelijkspel in thuiswedstrijd: Het kruipt niet in ons hoofd

El Khannouss na nieuw gelijkspel in thuiswedstrijd: "Het kruipt niet in ons hoofd"

27-10-2023 09:40
1

Donderdagavond geraakte KRC Genk niet voorbij Ferencváros in de groepsfase van de Conference League. Een sterke Vandevoordt moest zelfs meermaals een nederlaag voorkomen tegen de Hongaren. Bilal El Khannouss reageert na afloop op het zoveelste gelijkspel bij een thuiswedstrijd.

De Limburgers hadden de kans om alleen leider te worden in hun groep en ging dus vol voor de winst. "We wilden deze overwinning absoluut thuishouden vandaag", klinkt El Khannouss bij Sporza. "We waren echter niet top en botsten op een fysiek sterke tegenstander", voegt hij toe.

Genk toonde af en toe flarden van hun kunnen maar creëerde eigenlijk weinig aan de bal. "Veel kansen hebben we niet gecreëerd, maar scoren kun je altijd. Dat was ook bij hen het geval", zegt El Khannouss.

Bij Genk zou het stilaan in de hoofden kunnen kruipen dat ze alweer niet kunnen winnen thuis, met acht keer een gelijkspel in elf thuiswedstrijden. El Khannouss ontkent dit. "Het kruipt niet in ons hoofd. We moeten gewoon de knop omdraaien en focussen op de volgende wedstrijd", besluit hij.

Het belooft spannend te worden in Groep F. Genk heeft nu net als Ferencváros en Fiorentina vijf punten na drie wedstrijden. FK Čukarički blijft achter met nul op negen.