Tözser is special guest bij ex-club Genk: Hoogtepunten die je nooit vergeet

Tözser is special guest bij ex-club Genk: "Hoogtepunten die je nooit vergeet"

26-10-2023 10:17

KRC Genk speelt donderdagavond gastheer voor Ferencvaros én Daniel Tözser. De Hongaar heeft geen functie (meer) bij Ferencvaros, maar is als ex-smaakmaker van Genk uitgenodigd door Pierre Denier. Hij kijkt bijzonder hard uit naar de wedstrijd.

Tözser legt uit waarom de ontmoeting in de Conference League al lang met rood omcirkeld staat in zijn agenda. "Omdat ik ook twee jaar bij Ferencvaros heb gespeeld, wordt het voor mij best een emotioneel duel dat ik voor geen geld van de wereld wilde missen. Mijn periode in Genk roept de allermooiste herinneringen op", kijkt Tözser met blijdschap terug bij Het Belang van Limburg.

Tussen 2008 en 2012 kwam de linkspoot uit voor Genk. In die jaren veroverde hij samen met zijn toenmalige ploegmaats de twee hoofdprijzen. In 2009 pakte Genk de beker, in 2011 werden ze kampioen. "En enkele maanden later bezorgde ik Genk zijn eerste Supercup met de enige treffer in de match tegen Standard. Dat zijn hoogtepunten die je als voetballer nooit vergeet", vult Tözser nog aan.