Manchester City en basisspeler Doku winnen van het Zwitserse Young Boys

25-10-2023 23:33
1

Manchester City en basisspeler Jérémy Doku gingen in de Champions League op bezoek bij het Zwitserse Young Boys. The Citizens wisten met 1-3 te winnen van Young Boys, namens Manchester City scoorde eenmaal Manuel Akanji en tweemaal Erling Haaland.

In de eerste helft wisten zowel Manchester City als Young Boys niet te scoren, toch kregen beide ploegen hier genoeg mogelijkheden toe. Akanji opende uiteindelijk de score voor City in de 48e minuut. Vier minuten later deed Young Boys op fraaie wijze wat terug. Een prachtige stift van Meschack Elia belandde over doelman Ederson het doel in.

Na de 1-1 stand dacht Julian Alvarez Manchester City opnieuw op voorsprong te brengen, de VAR keurde zijn doelpunt alleen niet goed. Vervolgens werd er een overtreding gemaakt op middenvelder Rodri in het zestienmetergebied. Haaland wist hier wel raad mee en schoot City opnieuw op voorsprong tegen de Zwitsers.

In de slotfase van de wedstrijd tussen Manchester City en Young Boys verdubbelde Haaland zijn doelpuntenproductie. De spits schoot de bal hard en hoog in het doel. Doku verscheen in deze match niet op het scorebord en werd na 72 minuten gewisseld voor Bernardo Silva.