Bakayoko reageert na gelijkspel met PSV tegen Lens: We kwamen om te winnen

Bakayoko reageert na gelijkspel met PSV tegen Lens: "We kwamen om te winnen"

25-10-2023 09:54
1

PSV moest woensdagavond vol aan de bak in en tegen Lens in de groepsfase van de Champions League. Het duel eindigde met een 1-1 gelijkspel. Rode Duivel Johan Bakayoko maakte het enige doelpunt voor de Eindhovenaren en reageerde na afloop.

De 20-jarige Rode Duivel was na afloop niet helemaal tevreden met het gelijkspel. “Het belangrijkste is dat we niet verloren zijn. Maar we kwamen om te winnen, dan is een gelijkspel frustrerend. Gezien het spelverloop denk ik dat het een terecht resultaat is, maar het is niet wat we hoopten natuurlijk”, klinkt het bij Bakayoko voor de camera van Pickx Sports.

Er waren heel wat slordigheden bij PSV. Volgens Bakayoko is het niveau van de Eredivisie echter onmogelijk te vergelijken met de Champions League. “Ik denk dat het gewoon heel anders en verschillend is. We zijn gewoon niet zo gewend aan een ploeg die heel veel overtredingen maakt en het spel vaak stillegt. We hadden een aanpassingsperiode nodig”, zegt de Rode Duivel.

Vervolgens werd Bakayoko even vergeleken met Arjen Robben omwille van zijn goals met links. “Nee, zo is het niet direct”, lacht Bakayoko. “Al denk ik dat ze er de laatste tijd wel goed inzitten. Ik denk dat ik even tijd nodig had om die beweging te perfectioneren maar dat begint nu rustig te komen. Ik raak hem gewoon goed”, besluit Bakayoko.