Ekkelenkamp voor Antwerp – Porto: “Hebben goeie spelers op de bank om te vervangen

Ekkelenkamp voor Antwerp – Porto: “Hebben goeie spelers op de bank om te vervangen

24-10-2023 20:21

Jurgen Ekkelenkamp, de middenvelder van Royal Antwerp FC, blikt tijdens de persconferentie vooruit op de Champions Leaguematch tegen FC Porto. Ekkelenkamp deelt ook zijn mening over de blessure van Mandela Keita en zijn persoonlijke prestaties bij The Great Old.

Ekkelenkamp wordt gevraagd hoe jammer hij het vindt dat zijn ploegmaat Keita ontbreekt bij Antwerp. "Mandela is een heel belangrijke speler voor ons. Het is balen dat hij ontbreekt. Hopelijk is hij snel terug, maar we hebben goeie spelers op de bank zitten om hem te vervangen", citeert Het Laatste Nieuws Ekkelenkamp.

Ekkelenkamp wordt vervolgens gevraagd of hij door de blessure van Keita een plek lager op het veld gaat komen te staan. "Dat zou kunnen. Morgen zullen jullie zien dat ik daar speel", aldus Ekkelenkamp voor de match tegen Porto.

Ekkelenkamp geeft aan wat er volgens hem nodig is voor Antwerp om punten te pakken tegen Porto. "Porto heeft een goed team, heeft sterke spelers voorin, met veel snelheid. We zullen een hecht blok moeten vormen om hier de drie punten te pakken", besluit Ekkelenkamp.