Van Bommel (Antwerp) ziet woensdag maar één favoriet: “Ze worden onderschat”

Van Bommel (Antwerp) ziet woensdag maar één favoriet: “Ze worden onderschat”

24-10-2023 18:31 Laatste update: 19:39
2

Na twee nederlagen op rij in de Champions League ontvangt Antwerp het Portugese FC Porto op speeldag 3. Volgens Mark Van Bommel lijdt het geen twijfel en is Porto gewoon dé favoriet. Dat vertelt hij op de persconferentie.

Porto bezet momenteel een derde plek in de Portugese competitie. De bezoekers worden gecoacht door een bekend gezicht in het Belgische voetbal, Sergio Conceiçao, die tussen 2004 en 2007 voor Standard speelde.

Volgens Van Bommel wordt Porto onderschat omdat ze geen grote namen hebben. "Het is een heel goed team dat bestaat uit spelers die niet bekend zijn in België en Nederland, maar die individueel heel sterk zijn”, heeft Van Bommel geanalyseerd. Volgens de Nederlander wordt het dan ook heel moeilijk en is Porto woensdag de favoriet. 

“Ze spelen al jaren op dit niveau en ze weten wanneer ze het tempo moeten opvoeren, wanneer ze het rustiger aan moeten doen of wanneer ze agressief moeten verdedigen”, gaat Van Bommel verder “Ze zijn een team waarvan het niveau wordt onderschat.”