Allegri en Juventus nemen besluit over geschorste Fagioli: 'Uitvoerig besproken'

Allegri en Juventus nemen besluit over geschorste Fagioli: 'Uitvoerig besproken'

21-10-2023 13:46

Massimiliano Allegri heeft op zijn laatste persconferentie verteld dat hij uitvoerig heeft gesproken met de geschorste Nicolò Fagioli. De middenvelder van Juventus zit een schorsing uit vanwege zijn gokverslaving. De club zal hem bij zijn terugkeer in ieder geval weer hartelijk ontvangen.

"We hebben uitvoerig met Fagioli gesproken ja", vertelt Allegri over de situatie rond zijn middenvelder. "Over die andere jongens kan ik niet praten, want die zitten niet bij Juventus. Fagioli gaat een reis doormaken die hem eind mei weer op het voetbalveld brengt. En net als de club ben ik van mening dat we hem dan met open armen zullen ontvangen. Hij moet alleen wel de komende maanden zijn conditie op peil zien te houden."

Toch denkt Allegri wel dat het een lastige periode wordt voor de Italiaans international. "Dit gaat zeker niet makkelijk voor hem zijn. Maar het is een geruststellende gedachte voor hem dat hij weet dat de hele club achter hem staat. Dit is natuurlijk nog maar het begin van zijn carrière. Hij moet blijven trainen, maar wij zijn er altijd om hem te ondersteunen op welk gebied dat dan ook is."