Hoefkens: “Rivaliteit Standard en Anderlecht feller dan Club Brugge en Anderlecht”

Hoefkens: “Rivaliteit Standard en Anderlecht feller dan Club Brugge en Anderlecht”

20-10-2023 18:21
14

Carl Hoefkens, de hoofdtrainer van Standard, blikt vooruit op de beladen match tussen Standard en RSC Anderlecht. Paars-wit komt op bezoek bij Sclessin en het belooft een interessante ontmoeting te worden. Hoefkens kijkt met goede moed uit naar de confrontatie tussen de ploegen.

Hoefkens vertelt waar dat goede gevoel bij Standard vandaan komt voor de match tegen Anderlecht. “We hebben in de laatste zes matchen niet verloren en pakten 10 op 12, we zijn er klaar voor”, citeert Het Laatste Nieuws Hoefkens.

Hoefkens benadrukt de intensiteit tussen Standard en Anderlecht. “De rivaliteit tussen Standard en Anderlecht is nog feller dan die tussen Club Brugge en Anderlecht. Je merkt dat aan de manier waarop men naar deze match toeleeft. Dat is nog een stap hoger”, aldus Hoefkens.

Hoefkens trekt de vergelijking tussen Standard – Anderlecht en de Spaanse El Clásico. “Dit is de Clasico van België. Een Standard-Anderlecht is als Barcelona-Real Madrid. Zelfs als zulke ploegen onderaan staan blijft het een topduel”, besluit Hoefkens.