De Boeck voor Kortrijk – Club Brugge

De Boeck voor Kortrijk – Club Brugge: “Hebben een mooie stap gezet”

20 oktober om 14:22

Glen De Boeck, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, heeft zijn manschappen voorbereid op de match met Club Brugge. Blauw-Zwart komt zaterdagnamiddag op bezoek tegen De Kerels van De Boeck.

De Boeck schrapte een oefenmatch tegen KV Oostende en koos ervoor om overuren te maken op het trainingsveld. “Ik vond dat dit nodig was voor het voetbal dat ik wil brengen. Ik doe daarbij geen afbreuk aan het werk van mijn voorganger want elke trainer heeft zijn werkwijze, maar ik vond dat deze groep een fysieke prikkel kon gebruiken. We hebben op dat vlak een mooie stap gezet”, citeert Het Nieuwsblad De Boeck.

Met Club Brugge krijgt Kortrijk een flinke uitdaging voor de kiezen. De Boeck trapt een open deur in wanneer hij vooruitblikt op de match. “Ze hebben een van de betere selecties maar in voetbal is alles mogelijk en elke match moet gespeeld worden”, aldus De Boeck.

De Boeck weet hoe het is om van Club Brugge te winnen. De hoofdtrainer kon zich alleen niet herinneren hoe vaak hij een resultaat behaalde tegen Club Brugge. “Dat is ook niet belangrijk want het gaat nu om het heden”, besluit De Boeck.