Hrosovsky over vertrek Vrancken bij KRC Genk

Hrosovsky over vertrek Vrancken bij Genk: “Vetrek hele vreemde situatie”

3 juni om 21:44

Patrik Hrosovsky en Maarten Vandevoordt gingen in het barrageduel met KAA Gent met 0-1 onderuit in de Cegeka Arena. De middenvelder en de doelman van Genk werden na de match gevraagd over de impact van het vertrek van hoofdtrainer Wouter Vrancken bij Genk.

Vandevoordt geeft aan dat de impact van het vertrek van Vrancken groot was bij Genk. “Als een coach vertrekt, weegt dat altijd op een groep. Wouter is een erg goede coach en ik ben hem enorm dankbaar voor alles. Maar wat er gebeurd is, is iets tussen hem en de club. Ik ken de verhalen niet en ik moet ze ook niet kennen”, citeert Het Belang van Limburg Vandevoordt.

Hrosovsky blikt ook terug op het vertrek van Vrancken bij Genk vlak voor het einde van het Jupiler Pro League seizoen. “Voor mij persoonlijk was het vertrek van de coach een heel vreemde situatie. Maar ik heb intussen al veel onvoorspelbare dingen meegemaakt in mijn carrière. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk, maar hoort bij het voetbal en als speler kan je niet anders dan het accepteren. Binnenkort volgt alweer een nieuw seizoen, hopelijk wordt dat beter dan dit...”, besluit Hrosovsky.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.