Juventus laat Fagioli niet vallen en spreekt steun uit na gokschandaal

Juventus laat Fagioli niet vallen en spreekt steun uit na gokschandaal

19-10-2023 19:14
1

Juventus is op donderdagmiddag met een statement naar buiten gekomen met betrekking tot Nicolò Fagioli. De middenvelder is betrokken bij het gokschandaal in Italië, dat meerdere spelers omvat en de gemoederen in het land bezighoudt. Fagioli bekende een gokverslaving te hebben.

'De club wil bij dezen bevestigen dat het Nicolò Fagioli volledig steunt in het vinden van zijn weg, en zal de speler helpen met de benodigde support in het volgen van het therapeutisch plan. We zijn ervan overtuigd dat Nicolò, met de hulp van de club, zijn teamgenoten, zijn familie en de professionals die hem zullen helpen, de therapeutische stappen met een grote verantwoordelijkheid op zal pakken en, zodra de schorsing voorbij is, terug zal kunnen keren met gemoedsrust.'

Fagioli deed zijn verhaal reeds tegenover het openbaar ministerie en is de eerste die heeft toegegeven. Hij heeft met het Italiaanse OM een akkoord bereikt over een schorsing van zeven maanden, en vertelde dat hij een miljoenenschuld heeft opgebouwd met gokken.