Duits parlementslid doet extreme oproep en wil Mazraoui het land uit hebben

Duits parlementslid doet extreme oproep en wil Mazraoui het land uit hebben

17-10-2023 22:11
62

In Duitsland heeft een parlementslid ervoor gepleit dat Noussair Mazraoui uit het land gezet wordt. Dat heeft alles te maken met een Instagram Story van de verdediger van Bayern München, waarin hij zijn steun uitsprak richting Palestina.

Via Instagram liet Mazraoui weten dat hij Palestina steunt. Dat heeft voor ophef gezorgd, nu terroristische organisatie Hamas een bloedige oorlog voert met Israël. Op X, voorheen Twitter, heeft parlementslid Johannes Steiniger van zich laten horen. Het lid van het christendemocratische CDU veroordeelt de mening van Mazraoui. 

'De club die door de nazi's als jodenclub werd neergezet, mag dit niet onbestraft laten: Bayern, gooi hem er alsjeblieft meteen uit', begint Steiniger zijn bericht. 'Daarnaast zou de staat alle mogelijkheden moeten gebruiken om Mazraoui uit Duitsland weg te halen.'

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Bayern München in gesprek gaat met Mazraoui. Anwar El Ghazi schaarde zich net als Mazraoui achter Palestina, maar werd door FSV Mainz 05 zelfs op non-actief gesteld.