Basispion kan Standard verlaten: 'Contractbesprekingen slepen aan'

Basispion kan Standard verlaten: 'Contractbesprekingen slepen aan'

15-10-2023 15:01
1

Na een moeilijk begin heeft Standard zich helemaal herpakt en is de top zes stilaan weer in vizier. Een goede kwaliteitsinjectie hielp de Rouches daarbij, al dreigt Standard komende zomer weer een belangrijke pion te verliezen.

Standard nam afgelopen winter door contractperikelen al afscheid van Selim Amallah en Nicolas Raskin, die voor een beperkte som werden verkocht nadat ze weigerden bij te tekenen. Afgelopen zomer vertrokken Noë Dussenne en Gojko Cimirot dan weer gratis. Dat kan nu ook gaan gebeuren met Merveill Bokadi.

De verdediger zit in zijn laatste contractjaar en onderhandelt momenteel met Standard over een contractverlenging. Volgens La Dernière Heure verlopen die gesprekken echter bijzonder moeizaam en is er na maanden spreken nog steeds geen akkoord gevonden.

Een akkoord wordt ook niet snel verwacht, waardoor Bokadi gratis dreigt te gaan vertrekken na het seizoen. Standard kan ook beslissen om Bokadi, net zoals Amallah en Raskin vorig seizoen, komende winter nog te verkopen en een kleine som aan hem verdienen.