Bondscoach Rangnick voor Rode Duivels: “Alles aan doen om van België te winnen”

Bondscoach Rangnick voor Rode Duivels: “Alles aan doen om van België te winnen”

12-10-2023 16:52 Laatste update: 16:56
4

Ralf Rangnick, de bondscoach van Oostenrijk, blikt vooruit op de EK-kwalificatiematch tegen De Rode Duivels. Rangnick geeft aan dat het opzich niets uitmaakt wie er eerste of tweede wordt in Groep F, maar geeft aan dat Oostenrijk er alles aan gaat doen om te winnen van België. Rangnick stond ook in het verleden tijdelijk aan het roer als interim-hoofdtrainer bij Manchester United. 

Rangnick vertelt dat het niet zo veel uitmaakt wie er eerste wordt in Groep F. “Als het gaat om de potverdeling bij de trekking van het EK, maakt het niet uit of we eerste of tweede worden. We zullen er alles aan doen om van België te winnen en ons als groepswinnaar te kwalificeren”, deelt Rangnick via de officiële kanalen van de Oostenrijkse voetbalbond.

Rangnick denkt dat het niet eenvoudig wordt voor Oostenrijk tegen De Rode Duivels, maar de bondscoach gelooft in een resultaat. “We hebben een paar misstappen meer dan onze tegenstanders. Het is geen gemakkelijke taak om de wedstrijd voor ons te beslissen. Als één team, gesteund door het publiek, is een absolute topprestatie nodig. Dan is het zeker mogelijk om de wedstrijd te winnen”, besluit Rangnick.