Thorgan Hazard ziet grote voorbeeld stoppen: “Nu naar Anderlecht komen kijken

Thorgan Hazard ziet grote voorbeeld stoppen: “Nu naar Anderlecht komen kijken"

11-10-2023 13:00
4

Eden Hazard verraste eigenlijk nauwelijks iemand door deze week zijn afscheid aan te kondigen, al zeker niet zijn broer Thorgan. Die had de boodschap al even voelen aankomen. Hij spreekt uiteraard zijn bewondering uit voor zijn oudere broer.

Thorgan Hazard maakte deze zomer de overstap naar RSC Anderlecht, maar Eden heeft ervoor gekozen om een ander pad te bewandelen. “Voor mij was het geen grote verrassing meer. Ik wist het al twee maanden”, onthult Thorgan bij Het Nieuwsblad. De twee jaar oudere Eden diende altijd als voorbeeld en inspiratiebron voor zijn eigen carrière.

Tijdens de mercato doken enkele wilde geruchten op alsof ook Eden in Brussel zou komen uitbollen, maar daar bleek niets van aan. Zijn jongere broer ziet nu wel een andere mogelijkheid. “Tijdens de schoolvakantie kan hij naar Anderlecht komen kijken”, hoopt Thorgan op een bekend gezicht in de tribunes van het Lotto Park.

Het valt echter niet te verwachten dat Eden al te vaak in voetbalstadions te zien zal zijn. Hoe hij zijn pensioen zal invullen, is koffiedik kijken. Zijn broer doet alvast een suggestie. “Hij kan nu wat gaan fietsen of golfen. Al heeft hij met zijn vijf zoontjes al zijn handen vol”, besluit Thorgan.