'United wil ver gaan voor lozen van Sancho, als excuses aan Ten Hag uitblijven'

'United wil ver gaan voor lozen van Sancho, als excuses aan Ten Hag uitblijven'

10-10-2023 09:03
1

Zijn excuses aanbieden aan manager Erik ten Hag lijkt de enige manier voor Jadon Sancho om ervoor te zorgen dat hij bij Manchester United blijft. Als de Engelse aanvaller geen sorry zegt, gaan The Red Devils er deze winter alles aan doen om de Engels international te loven. Dat meldt The Daily Mail.

Het verhaal is bekend: op X (voorheen Twitter) keerde Sancho zich publiekelijk tegen Ten Hag, waarna de aanvaller uit de wedstrijdselectie werd gezet. Daarna sijpelden berichten door dat Sancho zou weigeren om zijn excuses te maken, terwijl United hem van de hand zou willen doen. Nu legt The Daily Mail een link tussen die twee feiten: als Sancho geen sorry zegt tegen Ten Hag, lijken zijn dagen in Manchester geteld.

United gaat dan een poging wagen om de buitenspeler in de winterse transferperiode te slijten. Ten Hag weigert namelijk om van standpunt te veranderen: alleen als Sancho excuses maakt, wordt hij in genade aangenomen. Bij een winterse exit zou Man United zelfs bereid zijn om het volledige salaris van de international, een kleine 1,4 miljoen euro per maand, te vergoeden, mocht hij verhuurd worden.