KV Oostende blijft met lege handen, RSCA Futures pakken de volle buit

08-10-2023 18:13
3

De Challenger Pro League-match tussen KV Oostende en de RSCA Futures is geëindigd in een 1-2 overwinning voor de RSCA Futures. Bij de Futures kwamen Nilson Angulo en Robbie Ure tot scoren. Namens De Kustboys scoorde Robbie D’Haese.

Beide ploegen hadden de drie punten erg nodig in de Challenger Pro League. De RSCA Futures kwamen al na drie minuten spelen op voorsprong via Angulo. Een ingestudeerde aanval werd prima binnen gewerkt.

Het antwoord van Oostende volgde in de 26e minuut. D’Haese zette Oostende weer op gelijke hoogte. Oostende toonde zich dominanter dan de RSCA Futures, maar kon dit overwicht niet op het scorebord uitdrukken. De RSCA Futures konden dit wel, in de 63e minuut rondde Ure een fraaie aanval af waardoor de RSCA Futures weer op voorsprong kwamen.

In de slotfase was Oostende nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe gelijkmaker. De RSCA Futures hadden allesbehalve haast en het lukte de jonkies van RSC Anderlecht om de overwinning over de streep te trekken.