Vader Mac Allister: ''Ik hoop dat ik geen traantje ga laten tijdens de match''

Vader Mac Allister: ''Ik hoop dat ik geen traantje ga laten tijdens de match''

03-10-2023 07:35
1

Op donderdag mag Union SG zich opmaken voor de uitwedstrijd tegen Liverpool. Deze Europa League-wedstrijd is bijzonder aangezien de broers Alexis en Kevin Mac Allister elkaar treffen. Vader Carlos vertelde erover.

Tegen Liverpool spelen is natuurlijk al een droom voor de spelers van Union. Maar voor Kevin Mac Allister is het wel heel bijzonder. De verdediger treft zijn broer en wereldkampioen Alexis Mac Allister, die op het middenveld van Liverpool staat. Vader Carlos mag beide zoons tegen elkaar in actie zien aanstaande donderdag.

''Wat ik verwacht? Liverpool heeft veel wereldsterren, maar Union brengt heel goed voetbal'', citeerde Het Nieuwsblad pa Mac Allister, die kansen ziet voor beide zoons.

''Of ik een traantje zal laten als ze samen het veld opwandelen? Ik hoop van niet, maar dat is goed mogelijk'', aldus vader Mac Allister, voor wie het een bijzondere wedstrijd gaat worden om te ervaren.

Liverpool en Union spelen in groep E van de Europa League. Daarin zitten ook het Franse Toulouse en het Oostenrijkse LASK Linz.