‘De Ketelaere sukkelt met blessure in aanloop naar Atalanta-Juve'

‘De Ketelaere sukkelt met blessure in aanloop naar Atalanta-Juve'

30-09-2023 12:14 Laatste update: 12:28

Het lijkt erop dat Charles De Ketelaere terug van zijn voetbal geniet bij Atalanta. De jonge Rode Duivel maakte afgelopen zomermercato de overstap van AC Milan naar Atalanta. Na een vruchteloze periode bij de Milanese club, heeft CDK al twee doelpunten en twee assists na zeven wedstrijden.  

De Ketelaere speelt goed en hoopt deze lijn gewoon door te trekken. Helaas lijkt hij zondagavond Atalanta's thuiswedstrijd tegen Juventus in de Serie A te moeten missen door een blessure. Dat meldden meerdere media vrijdagavond. 

Volgens Gianluca Di Marzio en Calciomercato.com volgt de Belgische international een persoonlijk trainingsprogramma in Bergamo en het is nog maar de vraag of hij op tijd fit is voor de topper van zondag. Calciomercato merkt op dat De Ketelaere last heeft van een verrekte spier in zijn linker quadricep, opgelopen tegen Hellas Verona. 

Een definitieve beslissing over de fitheid van De Ketelaere zal waarschijnlijk zaterdag worden genomen volgens Calciomercato. Bij Atalanta zullen ook Gianluca Scamacca en El-Bilal Toure ontbreken op bezoek bij Juventus vanwege langdurige blessures.