Barça sluit jeugdproduct in armen: Bojan treedt toe tot het bestuur

Barça sluit jeugdproduct in armen: Bojan treedt toe tot het bestuur

13 september - 14:08

Bojan Krkic keert een maand na zijn voetbalpensioen terug bij FC Barcelona. De oud-aanvaller gaat bij de Catalanen een bestuurlijke functie vervullen. Krkic zal voornamelijk gaan samenwerken met hoofdtrainer Xavi.

Bojan zal zich voornamelijk gaan richten op de jeugdspelers die tegen het eerste elftal aanschuren en de spelers die op huurbasis elders spelen. Technisch directeur Deco maakte dit officieel bekend in de nieuwe organogram van Barcelona. In die toelichting maakte de Portugees ook bekend, dat de clubleiding het contract van trainer Xavi wil gaan verlengen. Joan Laporta blijft president van Barcelona.

Naast zijn positie in de staf van Xavi, zal Bojan ook in de sportcommissie plaatsnemen. Daar treft hij onder andere Deco en Laporta aan de vergadertafel. Bojan stopte in maart officieel met voetballen nadat hij voor een ware waslijst aan clubs had gespeeld. Naast het shirt van Barcelona droeg hij ook het shirt van AC Milan, AS Roma, AjaxStoke City, FSV Mainz, Alavés, Montréal Impact en Vissel Kobe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s