Bakayoko over Rode Duivels: “Met onze groep kunnen we alles winnen”

Bakayoko over Rode Duivels: “Met onze groep kunnen we alles winnen”

08-09-2023 11:46
3

Johan Bakayoko bereidt zich met de Rode Duivels voor op de EK-kwalificatiematchen tegen Azerbeidzjan en Estland. Bakayoko doet een boekje open over de nationale ploeg. De vleugelflitser is zeer te spreken over spits Romelu Lukaku.

Bakayoko voelt zich zeer op zijn gemak bij de Rode Duivels, de 20-jarige rechtsbuiten is erg blij met Lukaku. Hij is als een grote broer. Samen met Yannick was hij een van de eerste spelers die me hartelijk welkom heette bij de nationale ploeg. Lukaku is een echte leider, ook verbaal. Iedereen in de kleedkamer houdt van hem”, citeert het AD Bakayoko.

Bakayoko is ook vol vertrouwen wanneer het gaat over de mogelijkheden van de Rode Duivels in de internationale top. Met onze groep kunnen we alles winnen, de cohesie is geweldig. We hebben een complete mix aan kwaliteit, ervaring en jeugd, en een goede coach die heel specifiek werkt. Als we ons goed concentreren en alles geven, mogen de mensen van deze generatie veel verwachten en kunnen we onze doelen waarmaken”, besluit Bakayoko