OFFICIEEL: Cercle Brugge doet weer zaken met Monaco en strikt Lemaréchal

OFFICIEEL: Cercle Brugge doet weer zaken met Monaco en strikt Lemaréchal

01-09-2023 14:36
4

Cercle Brugge heeft een nieuwe middenvelder gestrikt. Groen-Zwart haalt op huurbasis Félix Lemaréchal in huis. De 20-jarige Fransman komt tijdelijk over van moederclub AS Monaco.

In het verleden speelde Lemaréchal voor de jeugdreeksen van Tours FC en Bordeaux. In 2019 verhuisde de middenvelder naar AS Monaco. Die club leende hem het voorbije half jaar uit aan Stade Brest. Daardoor heeft Lemaréchal nu 13 duels in de Ligue 1 achter zijn naam staan. Nu mag hij zich de komende maanden gaan bewijzen op huurbasis bij Cercle Brugge. 

Technisch directeur Rembert Vromant over de komst van Lemaréchal: “Door de blessure van Abu Francis waren we op zoek naar een onmiddellijk inzetbare vervanger en met Lemaréchal hebben we snel de juiste speler gevonden. Félix traint al sinds maandag mee met de groep en overtuigde iedereen snel van z’n kwaliteiten. Binnen de huidige spelfilosofie van Cercle zal hij door zijn snelheid belangrijk zijn in de transitiemomenten, maar tegelijk zal hij ook rust brengen aan de bal indien nodig.”