'Lazio wil 'verbannen' Greenwood, Man United-speler is transfervrij'

'Lazio wil 'verbannen' Greenwood, Man United-speler is transfervrij'

01-09-2023 09:09
30

SS Lazio wil zich op Deadline Day hard gaan maken voor de komst van Mason Greenwood. Gianluca di Marzio meldt dat in de nacht van donderdag op vrijdag de eerste contacten zijn gelegd tussen beide partijen. Greenwood is transfervrij na de ontbinding van zijn contract bij Manchester United.

Volgens de Italiaanse transferjournalist kan het heel snel gaan. Trainer Maurizio Sarri moet goedkeuring geven op de overstap en dan kan de deal snel gesloten worden. Greenwood zelf zou de transfer naar Italië wel zien zitten. Hij zit op dit moment zonder club nadat hij in wederzijdse overleg zijn contract liet ontbinden bij United. Greenwood zat lange tijd vast op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, maar daar werd hij onlangs voor vrijgesproken.

Mocht Lazio de deal voor middernacht rond krijgen, dan heeft de club er met Greenwood een belangrijk aanvallend wapen bij. Gisteren werd bekend dat de Romeinen in de Champions League gekoppeld zijn aan Feyenoord, Atlético Madrid en Celtic. Met Greenwood trekt Lazio een 21-jarige speler aan die al tien duels in het miljardenbal heeft gespeeld. De daadwerkelijke komst van de Engelsman ligt nu dus in handen van trainer Sarri.