Tavolieri: 'Bakayoko hakt knoop door en wil bij PSV blijven'

Tavolieri: 'Bakayoko hakt knoop door en wil bij PSV blijven'

31-08-2023 22:39
2

De ontwikkelingen rondomJohan Bakayoko volgen elkaar in rap tempo op. Sacha Tavolieri claimt dat de buitenspeler bij PSV wil blijven.

Meerdere media pakten eerder op de donderdagavond groot uit: Brentford heeft een bod van liefst veertig miljoen euro neergelegd bij PSV. De Eindhovenaren zijn bereid mee te werken aan een transfer, maar volgens Tavolieri zal er geen persoonlijk akkoord komen. De Waalse journalist meldt dat Bakayoko besloten heeft bij PSV te blijven.

Bakayoko geniet volop interesse uit de Premier League. De Rode Duivel heeft onder trainer Peter Bosz een vaste basisplaats veroverd, terwijl PSV zich woensdagavond verzekerde van deelname aan de groepsfase van de Champions League. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit Bakayoko over de streep heeft getrokken om de buitenlandse interesse af te wimpelen.

Het is onduidelijk hoe PSV met de wens van Bakayoko omgaat. Vrijdag wordt Hirving Lozano medisch gekeurd en ook kan PSV het geld goed gebruiken om nog een centrale verdediger aan te trekken.