'Nieuwe prioriteit voor Manchester United, vizier op Tottenham Hotspurs-back'

'Nieuwe prioriteit voor Manchester United, vizier op Tottenham Hotspurs-back'

31 augustus - 19:47

Niet Marc Cucurella, maar Sergio Reguilón heeft nu goede papieren om de nieuwe linksback van Manchester United te worden. Dat meldt The Athletic. De 26-jarige Spanjaard zit op een dood spoor bij Tottenham Hotspur en mag vertrekken.

Manchester United bracht deze week een bod uit op Cucurella, maar de Spaanse vleugelverdediger kwam woensdagavond in actie voor Chelsea in de League Cup. De club van manager Erik ten Hag ziet dat als een teken dat het binnenhalen van Cucurella een lastig verhaal wordt. Bovendien is hij relatief duur, ook als huurling.

Inmiddels kijkt United naar andere opties, waarbij de naam van Reguilón heel nadrukkelijk naar voren komt. Tottenham verhuurde de linksback vorig seizoen aan Atlético Madrid en heeft hem nog steeds niet nodig. Reguilón, opgeleid door Real Madrid, moet de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia opvangen op Old Trafford.

Op de achtergrond is Manchester United ook nog steeds bezig met Nordin Amrabat (ex-Club Brugge). Het is de bedoeling dat hij tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Fiorentina, dat een verplichte optie tot koop wil laten opnemen in de deal. De transferdeadline verstrijkt vrijdag om 23.59 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s