Lukaku en Mourinho part 3: “Sinds mijn elfde wil ik al met hem werken”

Lukaku en Mourinho part 3: “Sinds mijn elfde wil ik al met hem werken”

31-08-2023 17:42
6

Romelu Lukaku is gearriveerd bij AS Roma. De spits van de Rode Duivels heeft zijn eerste interview in het shirt van Roma gegeven en hij vertelt op het clubkanaal over de gesprekken die hij had met José Mourinho. 

De twee werkten eerder al samen bij Chelsea en Manchester United. Mourinho en Lukaku hopen ongetwijfeld dat de samenwerking ditmaal vruchtbaar mag zijn. "De coach schreef me een bericht voordat ik aankwam en vertelde me dat ik iets heel anders kon verwachten”, klinkt het bij Lukaku. "Sinds mijn elfde heb ik altijd al met hem willen werken als coach. Dit wordt de derde keer en ik denk dat hij me goed kent. Hij kent mijn familie en hij kent mij persoonlijk. We kunnen samen grote dingen bereiken.”

De spits van de Rode Duivels werd hartelijk en onder veel decibels ontvangen door de Romeinse supporters. Lukaku richt zich in het interview dan ook naar de fans. “Toen ik hier aankwam wilde ik dat moment echt voelen en het was ongelooflijk om de fans zo te zien. Ik kijk er echt naar uit om voor dit team te spelen in dit prachtige stadion," aldus Lukaku. 

Hij legde verder ook uit wat hem motiveerde om naar de Italiaanse hoofdstad te komen: "Er was maar één telefoontje voor nodig. De twee eigenaren belden me een paar dagen voordat er een akkoord werd bereikt. We hadden een half uur om te praten over de ambities van de club en de fans. Vanaf dat moment ging alles heel snel."