LIVE: Loting Champions League-groepsfase van Royal Antwerp FC

LIVE: Indeling Champions League-groepsfase van Royal Antwerp FC

31 augustus 2023 om 16:31
Laatste update: 31 augustus 2023 om 19:05

Royal Antwerp FC heeft zich ten koste van het Griekse AEK Athene geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. The Great Old wist tweemaal te winnen in de Play-Offs, thuis op De Bosuil werd het 1-0 en uit in het AEK Stadium won Antwerp met 1-2. Nu wordt bekendgemaakt tegen wie Antwerp het mag opnemen in de groepsfase van de Champions League, VoetbalPrimeur.be geeft LIVE verslag van de loting. De loting van de UEFA start om 18:00.

 

Mogelijke opponenten van Antwerp
Antwerp treft in de groepsfase van de Champions League een ploeg uit pot 1, een ploeg uit pot 2 en een ploeg uit pot 3. In pot 1 zitten de volgende mogelijke tegenstanders: Manchester City, Sevilla, FC Barcelona, SSC Napoli, FC Bayern München, Paris Saint Germain, SL Benfica en Feyenoord.

In pot 2 zitten de volgende mogelijke tegenstanders: Real Madrid, Manchester United, Internazionale, Borussia Dortmund, Atlético Madrid, RB Salzburg, FC Porto en Arsenal.

In pot 3 van de Champions League-groepsfase zitten: Shakhtar Donetsk, FC Salzburg, AC Milan, SC Braga, PSV, S.S. Lazio, FK Crvena zvezda en FC Kopenhagen.

Royal Antwerp FC zit in pot 4
Antwerp begeeft zich in pot 4 van de loting. Dit houdt in dat Antwerp niet ingedeeld kan worden met de andere ploegen in pot 4. Hierdoor zijn de volgende tegenstanders uitgesloten. BSC Young Boys, Real Sociedad, Galatasaray, Celtic, Newcastle united, 1. FC Union Berlin en RC Lens.