Opmerkelijk: naam van Lukaku wordt nu ook in verband gebracht met Milan

Opmerkelijk: naam van Lukaku wordt nu ook in verband gebracht met Milan

25-08-2023 19:05 Laatste update: 19:18
6

Romelu Lukaku blijft niet alleen in België over de tongen gaan, maar ook in Engeland en Italië zorgt de Rode Duivel voor gespreksstof. Nu wordt Lukaku naast AS Roma ook gelinkt aan AC Milan.

De transferdeadline in Engeland nadert en Chelsea zoekt nog altijd naar een oplossing voor Lukaku. De club wil hem het liefst verkopen, maar niemand binnen Europa lijkt toe te happen voor die optie. Ondertussen probeert AS Roma Lukaku op huurbasis te halen. Bij Football Daily stelde men dat een delegatie van de Romeinen vrijdag is afgezakt naar Londen om een deal te sluiten.

De Italiaanse journalist Nicolò Schira meldt dat Lukaku zijn jawoord al heeft gegeven aan AS Roma. Big Rom zou weer kunnen gaan samenwerken met José Mourinho, de manager die hem eerder naar Manchester United haalde. In Engeland wordt dat tegengesproken. Daar klinkt het dat Lukaku pas dit weekend over zijn toekomst wil beslissen.

Wie Lukaku ook wil huren, de club zal een huurprijs moeten betalen en het volledige loon van Lukaku overnemen. Dat stelt Sky Sports.

Ondertussen zou ook AC Milan naar de voorwaarden voor een overname van Lukaku gepolst hebben. Dat liet de Tancredi Palmeri weten. Volgens de Italiaanse journalist is er vrijdag één keer contact geweest tussen Milan en Chelsea. Daarna niet meer. Al klinkt het in de wandelgangen dat de makelaar van Lukaku de speler zou aangeboden hebben bij AC Milan.