Kan Standard top-6 halen zonder versterking? We hebben nog 10 dagen

Kan Standard top-6 halen zonder versterking? "We hebben nog 10 dagen"

25-08-2023 12:02 Laatste update: 13:24
27

Standard heeft haar start gemist en Carl Hoefkens komt onder druk te staan. Zaterdag is het bijna al van moeten voor de Rouches op KV Kortrijk. De nieuwe T1 van Standard blijft er nog steeds rustig onder. 

Aanstaande zaterdag reist Standard af naar hekkensluiter Kortrijk. Voor Hoefkens en zijn ploeg is een overwinning met drie punten een noodzaak met slechts één punt uit twaalf. "We zijn niet goed gestart. Maar de spirit in de club is heel goed. Ik was ook heel blij met de fans in de laatste wedstrijden. Ze hebben ons 96 minuten gesteund”, opent Hoefkens, geciteerd door RTBF

Hoefkens lijkt nog steeds versterkingen te zoeken op de transfermarkt. De voormalige coach van Club Brugge krijgt dan ook een aantal vragen op zich afgevuurd. Als het team over 10 dagen niet veranderd is, kan Standard dan in de top zes spelen? "We zullen zien, het duurt nog 10 dagen", antwoorde Hoefkens.

Als Standard punten wil pakken, moeten ze meer doelpunten maken. Met slechts één in vier wedstrijden is dat veel te weinig. "Ja, dat is zeker. Daarnaast zijn er een aantal dingen die al goed zijn. Verdedigend hebben we vier doelpunten tegen gekregen in vier wedstrijden, wat niet slecht is. Dat is stabiel. Maar aanvallend is het duidelijk niet goed genoeg.”