Vanhaezebrouck voor Gent – APOEL: “Niet een ploeg met hoogste fysieke waardes”

Vanhaezebrouck voor Gent – APOEL: “Niet een ploeg met hoogste fysieke waardes”

23-08-2023 21:04
3

Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit op de strijd tussen KAA Gent en APOEL Nicosia in de Play-Offs van de Conference League. Vanhaezebrouck ziet in opponent APOEL een slimme en ervaren ploeg, volgens de hoofdtrainer gaat het weer ook een rol spelen.

Vanhaezebrouck vertelt wat hij vindt van het Cyprische APOEL. “Een ploeg die ervaring heeft in Europa, gemiddelde leeftijd van 32 jaar. Er zal absoluut motivatie zijn bij die mannen, het is een ervaren en slimme ploeg”, deelt Vanhaezebrouck via de officiële kanalen van Gent.

Vanhaezebrouck gelooft dat de warmte een rol gaat spelen in het tweeluik tussen Gent en APOEL. “Het weer zal een rol spelen, ik denk dat zij daar meer aan gewend zijn dan ons. Zij zijn meer gewend aan die temperaturen, je lichaam went daaraan als je daar veel in traint”, vertelt Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck vertelt ook over de fysieke gesteldheid van zijn tegenstander. “Het zal niet een ploeg zijn die de hoogste fysieke waardes zal halen wellicht, maar je kan het ook op andere manieren oplossen en dat doen zij veel beter dan wij”, besluit Vanhaezebrouck.