Puertas (Union) voor Europa League: “Lugano kan overal een resultaat behalen”

Puertas (Union) voor Europa League: “Lugano kan overal een resultaat behalen”

23-08-2023 18:03

Cameron Puertas, de Zwitserse middenvelder van Union SG, blikt vooruit op de Zwitserse Europa League-tegenstander FC Lugano. Donderdagavond vindt de eerste match van het tweeluik plaats in het Lotto Park. Puertas geeft aan dat Union klaar moet zijn voor een stugge tegenstander.

Puertas is complimenteus wanneer hij het over Lugano heeft. “Lugano is een team dat overal een resultaat kan behalen, waar ze ook spelen. Het is één van de topteams van het Zwitserse voetbal en ze hebben zelfs twee jaar geleden het landskampioenschap gewonnen”, deelt Puertas via de officiële kanalen van Union.

Puertas vertelt verder dat Union klaar moet zijn voor een flinke tegenstander. Puertas geeft aan dat hij eerder wist te scoren tegen Lugano. “We moeten klaar zijn vanaf de allereerste minuut. Ik heb eerder tegen Lugano gescoord in het verleden, ik hoop dat ik dit morgen weer kan doen”, besluit Puertas.

Puertas en Union nemen het donderdagavond op tegen Lugano, een week later vindt de returnmatch plaats in Zwitserland. Wanneer Union het tweeluik van Lugano weet te winnen, dan neemt de ploeg deel aan de groepsfase van de Europa League. Bij verlies wordt Union ingedeeld bij de groepsfase van de Conference League.