‘Tottenham ziet Orban (Gent) als alternatief voor Lukaku, ook Fulham-interesse’

‘Tottenham ziet Orban (Gent) als alternatief voor Lukaku, ook Fulham-interesse’

22-08-2023 13:24
7

Romelu Lukaku is nog steeds op de dool. De spits van de Rode Duivels is op zoek naar een nieuwe club en Tottenham Hotspur wordt genoemd als een mogelijke bestemming. Volgens Football.Insider is Lukaku echter geen ‘prioritair doelwit’.

Lukaku hielp de Serie A-club de Champions League-finale te bereiken, waar ze werden verslagen door Manchester City. De Rode Duivel had een redelijk seizoen met tien goals en zes assists in 25 competitieduels, maar hij moest al te vaak vrede nemen met een plekje op de bank.

Volgens Football Insider staat Lukaku niet bovenaan Tottenham's shortlist, maar zijn de Lilywhites nog steeds geïnteresseerd in de voormalige spits van RSC Anderlecht. Ondanks het gebrek aan een echte nummer negen bij de Blues, is de spits momenteel terug in West-Londen en komt hij niet voor in de plannen van Mauricio Pochettino voor de start van het nieuwe Premier League-seizoen.

Volgens Football.Insider willen de Spurs Gift Orban van KAA Gent aantrekken in plaats van Lukaku. De Nigeriaan trof acht keer raak in negen wedstrijden in de ploeg van Hein Vanhaezebrouck

Ange Postecoglou staat naar verluidt niet alleen in zijn jacht op Orban. Ook Fulham is van plan om mee te dingen naar zijn handtekening, nadat Aleksandar Mitrovic zijn overstap naar de Saoedische Pro League had afgerond. De Serviër ging akkoord met een lucratief driejarig contract bij Al Hilal, waardoor hij kan samenwerken met Neymar en voormalig Wolverhampton Wanderers-speler Ruben Neves.