Gerucht: 'Bij vertrek Avila wil Antwerp opvolger weghalen bij Cercle Brugge'

Gerucht: 'Bij vertrek Avila wil Antwerp opvolger weghalen bij Cercle Brugge'

20-08-2023 16:18
29

Royal Antwerp FC dreigt deze zomer nog Gaston Avila te zien vertrekken en moet al op zoek naar een vervanger. Daarvoor denkt het in eigen land te kunnen shoppen. Meer bepaald bij Cercle Brugge.

Ajax is nog op zoek naar een nieuwe linksachter en heeft het vizier gericht op Avila, die voor zo'n twaalf miljoen euro richting de Ajacieden kan verhuizen. Het zoekt inmiddels al naar een vervanger en denkt daarvoor aan Olivier Deman, meldt de Waalse journalist Sacha Tavolieri.

Deman heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Cercle Brugge en mocht zelfs al debuteren voor de Rode Duivels. De flankspeler heeft bij Cercle nog maar een contract tot medio 2024 en kan in principe dus voor een vrij lage som in huis worden gehaald. Zelf gaf hij onlangs al aan een avontuur in zijn thuisstad Antwerpen zeker te zien zitten.

Voor Deman zal het dan echter ook even aanpassen worden. De Antwerpenaar werd bij Cercle voornamelijk als aanvallende flankspeler gebruikt en zal dus een rijtje naar achteren moeten zakken.