Heel wat interesse voor Gravenberch: 'United belde, Bayern wil niet verkopen'

Heel wat interesse voor Gravenberch: 'United belde, Bayern wil niet verkopen'

17-08-2023 18:16

Naast Liverpool heeft ook Manchester United deze week gebeld naar Bayern München voor Ryan Gravenberch, maar het standpunt van Der Rekordmeister is niet veranderd: de club heeft geen intentie om de Nederlander te verkopen. Desondanks houden de twee Engelse clubs de situatie van Gravenberch nauwlettend in de gaten.

Woensdag werd al duidelijk dat Liverpool, dat al langer interesse heeft, een nieuwe poging wilde wagen voor de komst van Gravenberch. Nu onthult Fabrizio Romano dat Man United ook navraag heeft gedaan naar het opleidingsproduct van Ajax. Tijdens de laatste transfermeeting van Bayern zou de toekomst van de Oranje-international uitvoerig zijn besproken, maar volgens Romano zit de Duitse grootmacht nog altijd hetzelfde in de wedstrijd: Gravenberch is in principe niet te koop.

Eerder op woensdag deed trainer Thomas Tuchel al een boekje open over Gravenberch. "Ik zie een aanvallende rol voor hem wel zitten. Toen hij inviel in oefenwedstrijden in de voorbereiding, was hij erg goed en had hij altijd invloed. Maar op die plekken is veel concurrentie. Zijn kwaliteiten komen naar voren onder druk van tegenstanders en bij het dribbelen. Ik ben erg blij met de manier waarop hij traint. Als hij geduld heeft, krijgt hij zijn kans."