OFFICIEEL: Mbokani (37) verlaat Beveren en wordt gepresenteerd door FC Noah

OFFICIEEL: Mbokani (37) verlaat Beveren en wordt gepresenteerd door FC Noah

14-08-2023 22:14 Laatste update: 22:19
1

Dieudonné Mbokani Bezua, de 37-jarige spits, maakt de overstap van Beveren naar FC Noah. Op deze manier trekt Mbokani van België naar de hoogste divisie van Armenië. Zijn nieuwe ploeg is zeer content met de komst van de ervaren spits die in het verleden uitkwam voor Standard, RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC.

Noah vertelt het volgende tijdens de presentatie van spits Mbokani. 'We zijn erg blij met het aankondigen van de zeer getalenteerde Mbokani. De spits is officieel onderdeel geworden van onze voetbalfamilie. Met zijn uitzonderlijke vaardigheden, toewijding en passie voor het spel, gaat Mbokani van grote invloed zijn op het veld. Met Mbokani kunnen we nieuwe hoogtes bereiken', deelt Noah via Instagram. 

Met Mbokani verwelkomt Noah een spits met een vracht aan ervaring. De spits speelde maar liefst 469 professionele wedstrijden waarin hij 206 keer wist te scoren. Ook leverde Mbokani 89 assists af aan zijn ploegmaats. Mbokani speelde voor meerdere Belgische ploegen, maar ook voor AS Monaco, VFL Wolfsburg, Dinamo Kiev en Norwich City. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC NOAH (@noah.footballclub)